HDD helyett SSD

Meglévő Laptop vagy PC bővítése SSD meghajtóval

 A leghatékonyabb fejlesztés, ami egy laptopot vagy pc-t érhet manapság, ha SSD meghajtóval bővítjük.

 

Kétféle lehetsőség közül választhatsz:

1. Kulcsrakész SSD rendszerrel

Azt jelenti, hogy a meglévő rendszered, összes telepített alkalmazással és beállítással átmásolom egy SSD-re. Ezután a számítógép ugyanúgy indul, mint korábban, de sokkal gyorsabban. A másolás után minden alkalmazás és minden adat rajta lesz a gépen. Ennek az a feltétele, hogy akkora SSD-t kell választani, amire ráférnek az adataid.

2. Új Windows rendszer telepítéssel

 

Miért válts SSD-re?

Egyszerű. Az SSD bővítés időt spórol meg.

Hogyan? Egyszerűen. Miután megtörtént a bővítés, minden művelet, amit a számítógépén művelsz hozzávetőleg négyszer gyorsabban történik meg.

Miért? Mert bármit is csinálsz a számítógépén, a gép közben használja a háttértárat, és amikor a háttértárat használja, SSD-vel nagyjából négyszer gyorsabban teszi azt.

Amikor a háttérműveletek elvégzése kb. négyszer gyorsabban történnek, ez a Te szempontodból azt jelenti, hogy sokkal többet fordíthatsz produktív munkára, ahelyett, hogy a kis körbe-körbe forgó karikát néznéd a képernyőn.
Ja és még valami. Minél kevesebbet nézed a körbe-körbe forgó karikát az egérmutató helyén, annál kevésbé leszel ideges, és annál kevesebbszer jut eszedbe, hogy kihajítsd ezt a készüléket a csukott ablakon.

A produktív munkához a játékokhoz vagy csak böngészéshez is ez kell.